Fri frakt på alla ordrar över 599 kr! (Gäller ej Big'N'Heavy-produkter)

0

Vattenlekar och simutrustning

Filtrera
Ålder
Pris
Brand
Lagerstatus
Nollställ filter
Använd filter

När du badar med de häftigaste vattenleksakerna från TOYS”R”US kommer du att få rynkor av vattnet - när du väl börjat leka är det svårt att komma upp igen!

Att bada kan vara jobbigt för många barn. Det är kallt när man tar av sig kläderna och kanske har de råkat få tvål i ögonen någon gång. Gör badet till en skön avslutning på dagen genom att köpa de roligaste och galnaste vattenleksakerna. Då blir det roligare för barnet att ta ett bad. I badet kan barnet skapa sin egen fantasivärld, där det bor ett barn, men även söta sjöjungfrur, vänliga fiskar och en galen sköldpadda. Då sätter rollspelet igång snabbt!

Gör badstunden kul med leksaker som är perfekta för vattenlekar

I badkaret kan det hända roliga saker. Ta en titt på vårt STORA utbud av leksaker för vattenlekar. Kom bara ihåg att kontrollera om det ska vara batterier i vattenleksaken eller inte. Så behöver du inte stå med ett besviket barn när det är baddags och leksaken inte kan väckas till liv av en uppsättning batterier.

Har du sett det stora urvalet av leksaker för vattenlekar här hos TOYS”R”US? Det finns tillräckligt att välja mellan! Ta till exempel de söta fiskarna och sjöjungfrurna från ROBO FISH och ROBO MERMAID. De väntar bara på att få komma ut på äventyr tillsammans med ditt barn! Du kan också lägga dem i en skål i barnrummet och då simmar de genast. När de somnar knackar barnet bara försiktigt på glaset och sedan simmar fiskarna vidare!

Du kan också välja klassiska leksaker för vattenlekar som en fin badanka eller en motorbåt. Perfekta vattenlekar för de yngsta barnen i gruppen. Med alla coola leksaker ska badstunden bli riktigt kul - och sluta med skrynkliga fingrar!

Vattenlekar och badleksaker från TOYS”R”US

Är ditt barn redo för badstunden? Välj bland de coolaste badleksakerna för vilda vattenlekar hos TOYS”R”US. Vi har ett stort urval och du kan välja mellan allt från en sjöjungfru till en badanka. Alla älskar att bo i badkaret - bara vänta och se!

Man kan också leka kul vattenlekar tillsammans i poolen i trädgården. Du väljer själv! Njut av alla de fantastiska vattenlekarna.

Vi använder cookies Acceptera Läs mer