Fri frakt på ordrar över 599kr! (Gäller ej BigNHeavy-produkter)

0

Se alla studsmattor

 

Få hjälp med att köpa studsmatta

Tjohoo! Just nu tittar du på vår webbsida med olika kategorier av studsmattor – nu är ett steg närmare att börja hoppa på studsmattan i din egen trädgård. Men innan du börjar värma upp dina hoppmuskler, rekommenderar vi att du läser vår köpguide för studsmattor. Den ger dig svar på alla frågor om säkerhet, kvalitet och skötsel.

 

 

Det ska vara tryggt att ha roligt

När både vuxna och barn är ivriga att komma igång kan det vara tryggt att veta att alla studsmattor från TOYS”R”US har mycket hög säkerhet. Anledningarna till detta är att:

  • Vi testar alla våra studsmattor extremt noggrant.
  • Våra säkerhetsnormer överträffar europeiska standarder.
  • Alla våra studsmattor levereras med skyddsnät.

Nu när du vet att vi har utfört alla viktiga säkerhetstester återstår bara ett enda test som bara du själv kan utföra: 100 % skoj-testet!

 

Kvalitet garanterar mer skoj

Det är fantastiskt roligt att hoppa, men det är ännu roligare att kunna hoppa mycket. Därför är kvaliteten på din nya studsmatta avgörande. Hos TOYS”R”US finns bara studsmattor tillverkade av högklassiga material. Våra experter har undersökt alla detaljer i minsta detalj – allt från bearbetning och ytskydd av metaller, trampolinens konstruktion och materialtjocklekar för att kunna garantera bästa möjliga – och säkraste – hoppupplevelse.

 

Ta väl hand om din nya studsmatta

Ju bättre du sköter din nya studsmatta, desto roligare blir den att använda. Studsmattorna från TOYS”R”US är väldigt robusta och du behöver förmodligen inte bekymra dig om någonting, förutom om hur högt du kan hoppa. Men det finns några saker du kan göra för din nya studsmatta. Kontrollera alla smådelar och om det blir oväder ska du ta bort de ömtåliga delarna.

 

Alla studsmattor från TOYS”R”US har en sak gemensamt: de är alla fantastiskt roliga att använda! Men förutom det är det mycket som kan skilja mellan modellerna. Här hittar du allt du behöver veta om studsmattor så att det blir enklare att bestämma dig för vilken du vill ha. När du känner att du är tillräckligt påläst bör du ändå besöka en av våra butiker och prova på våra studsmattor – för att göra inköpsbeslutet ännu roligare!

Vi använder cookies Acceptera Läs mer