Fri frakt på ordrar över 599 kr (Gäller ej BigNHeavy-produkter)

0

Studsmattor

Filtrera
Ålder
Pris
Brand
Nollställ filter
Använd filter

VULY 363 cm Thunder studsmattepaket

Nu hoppar vi in i framtiden! Den här fantastiska VULY Thunder-studsmattan är den första i sitt slag och är en kombination av nytänkande, forskning och samarbete med idrottare.

VULY 363 cm Thunder studsmattepaket

 

Få hjälp med att köpa studsmatta

Tjohoo! Just nu tittar du på vår webbsida med olika kategorier av studsmattor – nu är ett steg närmare att börja hoppa på studsmattan i din egen trädgård. Men innan du börjar värma upp dina hoppmuskler, rekommenderar vi att du läser vår köpguide för studsmattor. Den ger dig svar på alla frågor om säkerhet, kvalitet och skötsel.

 

 

Det ska vara tryggt att ha roligt

När både vuxna och barn är ivriga att komma igång kan det vara tryggt att veta att alla studsmattor från TOYS”R”US har mycket hög säkerhet. Anledningarna till detta är att:

 • Vi testar alla våra studsmattor extremt noggrant.
 • Våra säkerhetsnormer överträffar europeiska standarder.
 • Alla våra studsmattor levereras med skyddsnät.

Nu när du vet att vi har utfört alla viktiga säkerhetstester återstår bara ett enda test som bara du själv kan utföra: 100 % skoj-testet!

 

Kvalitet garanterar mer skoj

Det är fantastiskt roligt att hoppa, men det är ännu roligare att kunna hoppa mycket. Därför är kvaliteten på din nya studsmatta avgörande. Hos TOYS”R”US finns bara studsmattor tillverkade av högklassiga material. Våra experter har undersökt alla detaljer i minsta detalj – allt från bearbetning och ytskydd av metaller, trampolinens konstruktion och materialtjocklekar för att kunna garantera bästa möjliga – och säkraste – hoppupplevelse.

 

Ta väl hand om din nya studsmatta

Ju bättre du sköter din nya studsmatta, desto roligare blir den att använda. Studsmattorna från TOYS”R”US är väldigt robusta och du behöver förmodligen inte bekymra dig om någonting, förutom om hur högt du kan hoppa. Men det finns några saker du kan göra för din nya studsmatta. Kontrollera alla smådelar och om det blir oväder ska du ta bort de ömtåliga delarna.

 

Alla studsmattor från TOYS”R”US har en sak gemensamt: de är alla fantastiskt roliga att använda! Men förutom det är det mycket som kan skilja mellan modellerna. Här hittar du allt du behöver veta om studsmattor så att det blir enklare att bestämma dig för vilken du vill ha. När du känner att du är tillräckligt påläst bör du ändå besöka en av våra butiker och prova på våra studsmattor – för att göra inköpsbeslutet ännu roligare!

Köpguide

Studsmattor

 Att hoppa på en studsmatta är alltid roligt oavsett ålder. Därför har TOYS”R”US studsmattor för barn i alla åldrar.

12 månader till 3 år: Börja med att skaffa “Min första studsmatta” åt de yngre barnen som ännu utvecklar balansen och finmotoriken. Den här studsmattan har inget skyddsnät och gör det möjligt att hålla i barnet när det är dags att hoppa.

3–5 år: När balansen och finmotoriken inte längre är ett problem ska du börja med vår ministudsmatta. Den har ett skyddsnät så att du kan låta barnen hoppa på egen hand så att du slipper oroa dig över säkerheten.

6–99+ år: Vid 6 år gäller en helt annan klass av studsmatta. Nu kan du välja mellan det kompletta utbudet av studsmattor från TOYS”R”US. Vårt utbud har fyra kategorier: Exercise, Standard, Pro och Vuly.

Vilken studsmatta ska jag välja?

Vi har studsmattor för alla barn i familjen – även de vuxna. När ditt barn har fyllt 6 år kan du välja mellan vårt kompletta utbud av studsmattor i fyra kategorier: Exercise, Standard, Pro och Vuly.

Outra Exercise-studsmattor:

Det här är en studsmatta som ger gott om studs för pengarna. Våra Exercise-studsmattor är perfekta om du vill ha bra studs till ett överkomligt pris.

Outra Standard-studsmattor:

När du är redo att skaffa en studsmatta för hela familjen är våra Standard-studsmattor idealiska. De är moderna klassiker som är mycket slitstarka och ger timtals med hoppglädje. De finns i 3 storlekar och kan även fås med mjukare fjädrar om studsmattan skulle kännas lite för stum.

Outra Pro-studsmattor:

Om bara det bästa duger för dig ska du skaffa en Pro-studsmatta. De har högklassig konstruktion, kvalitet och komfort och är definitivt våra mest robusta Outra-modeller. De är perfekta för lek och professionell träning och du kan även välja mjukare fjädrar om de är lite för hårda för de yngsta familjemedlemmarna. Studsmattorna finns i 2 storlekar.

Vuly:

Vill du kunna studsa ännu högre? Vuly Thunder ger dig den extra studshöjden. Den helt nya konstruktionen sätter ribban för studshöjd. Om du letar någonting helt nytt och innovativt när det gäller design och kvalitet kommer du garanterat att imponeras av Vuly Thunder. Den här modellen använder en helt annan typ av fjädrar som låter dig studsa så pass högt att Vuly har tvingats göra skyddsnätet högre än normalt. Låter det oemotståndligt? Prova den på riktigt!

Säkerhet

 Om du är ivrig att skaffa en egen studsmatta kan det vara tryggt att veta att alla studsmattor från TOYS”R”US har högsta säkerhet.

Vi testar alla våra studsmattor extremt noggrant

Vi studsar, tänjer, drar och pressar våra studsmattor till det yttersta för att säkerställa att de kommer att tåla större påfrestningar än de någonsin kommer att uppleva i din trädgård. Vi har ledande som sin utvecklar trampolinernas komponenter för att garantera kvaliteten och hållbarheten.

Vi har högre säkerhetsnormer än europeiska standarder.

Självklart uppfyller våra studsmattor gällande europeiska säkerhetsstandarder – och de överträffar dessutom dem. Vi ställer extremt höga krav när det gäller säkerheten av våra studsmattor.

Alla våra studsmattor levereras med skyddsnät

Nätet täcker fjädrarna, hindrar dig från att falla av studsmattan och har en dörr som barn inte kan fastna i.

Därför behöver du inte oroa dig över säkerheten när du skaffar en ny studsmatta från TOYS”R”US. Den är utförligt testad och klar att börja användas till 100 %!

Högklassig säkerhetsutrustning

Alla studsmattor från TOYS”R”US levereras med skyddsnät. Om du vill öka säkerheten ytterligare finns det tre bra tillbehör som du kan skaffa:

- En stege: Visste du att de flesta olyckor med studsmattor sker när någon som hoppar inte kan motstå frestelsen att hoppa av studsmattan istället för att försiktigt kliva ner på marken? Med en stege slipper du det problemet.

- Förankringsset: Med ett förankringsset kan du säkra studsmattan vid kraftig vind genom att förankra den i marken.

- Nedre skyddsnät: Ett nedre skyddsnät förhindrar att barn och djur tar sig in under studsmattan där de kan skadas.

Vi har naturligtvis ännu mer utrustning till din studsmatta – även utrustning för lek och spel.

Säkerhetsråd för studsmattor:

Vi har mer än 20 års erfarenhet av studsmattor och vet ganska mycket om hur man ska ha roligt med studsmattor – och om säkerheten, när du väl har bestämt dig.

 • Låt aldrig mer än 2 personer hoppa samtidigt.
 • Om du har besvär med ryggen eller nacken ska du rådgöra med din läkare innan du använder studsmattan.
 • Följ alltid åldersrekommendationerna för studsmattan.
 • Stäng alltid dörren i skyddsnätet före användning.
 • Gör inte saltomortaler (volter).
 • Försök inte att hoppa över skyddsnätet.
 • Försök inte att studsa mot skyddsnätet.
 • Kontrollera studsmattan och dess viktiga delar efter att den har använts.

Hur säkrar jag min studsmatta mot kraftig vind?

Det är alltid bra att skaffa ett förankringsset så att du kan förankra studsmattan i marken. Det är det bästa sättet att säkra den mot kraftig vind.

Men om du vet att en storm är på väg rekommenderar vi att du packar ner din studsmatta.

Kvalitet

När det kvalitet på studsmattor får du i regel det du betalar för. Men hos TOYS”R”US får du däremot alltid det där ”lilla extra”. Vi har mer än 20 års erfarenhet av studsmattor. Det betyder att vi vet mycket om hur man får fram bästa studs och hållbar kvalitet. Våra studsmattor har testats i fältet otaliga gånger för att förhindra konstruktionshaverier, problem med materialutmattning och säkerställa att de är väderbeständiga.

Tekniskt uttryckt: våra studsmattor har 100 % elförzinkade stålramar. Vadderingen är extra slitstark, plastdelarna är robusta och vinylen är av högsta kvalitet. Allt detta garanterar att du får glädje av studsmattan i många år framöver!

Maxvikt och kvalitet

Även om många människor tror att studsmattans maxvikt är en indikation av studsmattans kvalitet, är detta helt felaktigt. Maxvikten och antalet fjädrar är noggrant avvägda för att motsvara studsmattans tänkta användning. Exempelvis är studsmattorna från TOYS”R”US konstruerade för att passa så många olika åldrar och kroppsvikter som möjligt. Det betyder att de kan uppskattas av hela familjen och ge oändligt med skoj – vilket är den viktigaste egenskapen hos studsmattor.

Skötsel

 Tack vare att studsmattor är relativt robusta konstruktioner klarar de många års intensiv användning. I regel håller studsmattor i många år, och under de första åren bör du inte bekymra dig om underhållet i någon större utsträckning.

Som tumregel gäller att ju bättre du sköter studsmattan, desto längre håller den. Och desto mer glädje får du av den!

Därför har vi gjort en lista med skötselrekommendationer:

 • Täck över studsmattan. Skaffa ett överdrag som skyddar mot sol och regn.
 • Ta bort viktiga och ömtåliga delar i hårt väder.
 • Kontrollera studsmattan ofta och se till att alla små komponenter är hela.
 • Byt ut försvagade eller skadade delar innan de går sönder helt. Du kan alltid köpa reservdelar hos TOYS”R”US.
 • Använd aldrig studsmattan med skor – hoppa alltid med strumpor eller barfota.
 • Ta av vassa föremål och smycken innan du hoppar.

Reservdelar till studsmattan

Tack vare att alla reservdelar till din studsmatta finns hos TOYS”R”US, slipper du långa uppehåll om studsmattan behöver nya delar.

Skoj och lek

 TOYS”R”US har massor av tillbehör som gör det ännu roligare att använda din studsmatta. Vad sägs om en basketkorg så att du verkligen kan dunka basketbollen eller LED-lampor så att du kan hoppa i mörkret eller använda studsmattan som tält? Se vårt kompletta utbud av roliga tillbehör för studsmattor här.

Montera studsmattan

 När du väl har monterat studsmattan är det en bra idé att använda ett förankringsset. På så sätt kan du förankra studsmattan i marken och säkra den mot kraftig vind. Men innan du gör det, måste du bestämma en bra plats för studsmattan.

Marken ska vara jämn, plan och mjuk – helst en gräsmatta. Hård mark ger inte lika bra hoppkänsla. Området runtom studsmattan (2 meter) ska vara fritt från hinder och föremål. Sedan gäller det att se till att det finns tillräckligt med plats ovanför studsmattan så att du kan hoppa så högt du vill!

Hur flyttar jag studsmattan?

Vi rekommenderar att du noga planerar var studsmattan ska placeras innan du monterar den, eftersom den inte är helt enkel att flytta i efterhand. Men den går att flytta om det bara gäller en kortare avstånd.

- Minst två personer krävs för att flytta studsmattan.

- Innan den flyttas ska alla rörkopplingar säkras med silvertejp.

- Lyft upp studsmattan en liten bit ovanför marken och håll den horisontellt när ni flyttar den.

Om du har nack- och ryggbesvär

 Om du har besvär med ryggen eller nacken ska du rådgöra med din läkare eller sjukgymnast innan du använder studsmattan.

Om du inte har några besvär finns det inga skäl till att inte börja hoppa direkt – eftersom det faktiskt är hälsosamt. Visste du att ...

- Att hoppa på studsmata minskar belastningen på dina leder med upp till 80 % jämfört med jogging.

- Att hoppa i 10 minuter motsvarar 30 minuters jogging.

- Att leka på en studsmatta förbättrar din motorik på ett sätt som jogging och traditionell motion aldrig kan göra.

Monteringsinstruktioner

 Även om du är ivrig att börja använda studsmattan, bör du läsa igenom monteringsanvisningarna i lugn och ro innan du börjar bygga ihop den. Faktum är att studsmattan blir mycket roligare att använda om den är korrekt monterad.

Vi använder cookies Acceptera Läs mer