Fri frakt på ordrar över 599kr! (Gäller ej BigNHeavy-produkter)

0

 

Checklista innan du köper en pool!

 1. Jag har en jämn och mjuk yta för poolen.
 2. Jag har gott om plats runt poolen.
 3. Jag har inget som hänger över poolen.
 4. Jag har en utomhuskran.
 5. Jag har en utomhuskontakt.
 6. Jag har möjlighet att tömma poolen.
 7. Jag kommer inte att ha oinbjudna gäster i poolen.

 

Är du redo för en pool?

Har vattenälskarna i familjen redan tagit fram badkläderna? Och ser ni fram emot att hänga i poolen? När du är redo att skaffa en swimmingpool till trädgården gäller det bara att reda ut detaljerna. Hur stor ska den vara, vilka rengöringsprodukter behövs och vilka filtreringsenheter ska användas? Kolla in vår köpguide och lär dig allt du behöver veta om vårt stora poolsortiment.

 

 

 

När du ska köpa en pool

Ta det lugnt! Vi vet att det förmodligen kliar i fingrarna när du tänker på att få dyka ned i din alldeles egen trädgårdspool. Men försök att svara på dessa tre frågor först:

 1. Hur lång tid tänker du använda poolen?
  Kommer du att använda poolen mer än bara på sommaren? Då ska du börja med att titta på större pooler med filtreringsenheter. Alla våra pooler har en lång livslängd, men eftersom pooler utan filtreringsenheter kräver en hel del rengöring kan det bli svårt att upprätthålla den hygieniska nivån av flera anledningar.
 2. Hur tänker du använda poolen?
  I din trädgård är det bara det lediga utrymmet som begränsar hur kul du kan ha i vattnet. Men om du vill ha en swimmingpool som går att flytta bör du välja en mindre pool. En sådan är enklare att flytta och montera.
 3. Ska poolen användas av hela familjen?
  Storleken på den nya poolen bör passa familjens behov. Är det en pool för barn? Är det ett utomhusspa? Eller är det kanske en trädgårdspool för hela familjen? Läs mer om de olika pooltyperna längre ned i vår köpguide.

 

Vi använder cookies Acceptera Läs mer