Fri frakt på ordrar över 599kr! (Gäller ej BigNHeavy-produkter)

0

Lekstugor & andra stora utomhusleksaker

Filtrera
Ålder
Pris
Lagerstatus
Nollställ filter
Använd filter

Lekstuga och lekplats

Utelek är den bästa leken – det är det i alla fall många barn som tycker. Och det förstår vi mycket väl! För vad kan väl vara roligare än att hoppa på en studsmatta, klättra i en klätterställning eller gunga ända upp till molnen i en helt ny gungställning? Med studsmattor, lekborgar, klätterställningar och mycket annat från TOYS”R”US är barnen garanterade timme efter timme med kul och utmanande lek i trädgården – och du kan självklart vara med.

En studsmatta är något av det roligaste ett barn kan komma i närheten av. Det kan också hända att de vuxna tycker det verkar vara en omöjlig uppgift att först packa upp det stora paketet och sedan lägga ut de olika delarna på ett plant underlag och räkna efter så att alla bitar finns med. Men vi lovar att tiden är väl använd. Dina barn kommer att älska dig för det och bara vänta tills studsmattan står där – det är som den ultimata symbolen på föräldrarnas kärlek till sina barn – och du kommer också att få svårt att hålla dig ifrån den.

Utomhusglädje och -lek

I den andra änden av trädgården hittar du kanske gungställningen som vid första anblick inte precis gör något väsen av sig. Men sätt ett barn – oavsett ålder – i gungan och se vad som händer! Plötsligt förvandlas den här lite klumpiga, kalla och tråkiga ställningen till en medelpunkt för spänning och glädje. Ibland är det enkla bara bäst!

För lite äldre barn är lekstugan den ultimata fristaden. Det är här man kan göra pannkakor av blad och jord och gömma sig för mamma och pappa. Dina små försvinner iväg en stund – väl medvetna om att behöver de hjälp med brända pannkakor eller objudna gäster kommer familjen till deras undsättning med detsamma.

Hoppborgen är för de modiga. Och de coola. För barn som inte är rädda för att tappa balansen och gång på gång kämpa sig upp på fötter igen. Men som med allt annat är det också träning som räknas här. Och bara vänta och se – innan du vet ordet av är det är ditt barn som är kung av slottet!

På TOYS”R”US hittar du allt som gör det roligt att vara ett barn – och vuxen med barnasinnet kvar – i trädgården. Om du har frågor om våra produkter, leverans eller retur hittar du kanske svaret här på sidan, där du också alltid kan kontakta vår kundtjänst.   

Vi använder cookies Acceptera Läs mer