Fri frakt på ordrar över 599kr! (Gäller ej BigNHeavy-produkter)

0

Trolls

Filtrera
Ålder
Pris
Lagerstatus
Nollställ filter
Använd filter

Ta på ett hårresande äventyr med TROLLS

Ta på ett hårresande äventyr med TROLLS-trollen

TROLLS tar ditt barn med på ett hårresande äventyr i ett försök på att rädda den färgglada trollvärlden frå de grymma Bergenmonstren. Det evigt optimistiska och sångglada trollet ’Poppy’ river vresige ’Kvist’, som alltid är på vakt för fara, med på resan. Den omaka trollduons mission går ut på att återvinna den fantastiska trollvärlden, som också bebos av många andra spännande TROLLS. Här möter du bland annat den fräcke DJ Suki, alltid festlige Guy Diamond, tokiga Cooper och de moderiktiga tvillingsystrarna Satin och Silke. Den vilda resan bjuder på många med- och motgångar, massor av skoj – och i TROLLS’ förunderliga världen vet man att allt blir bättre med sång och dans.

Garanterat massor av lek och vindblåsta frisyrer med TROLLS

Dra ut på ett spännande äventyr med ditt helt eget TROLL. Varje TROLL-figur är unik och har sin helt egen personlighet och fantastiska frisyr som ska sättas och stylas precis som du önskar det. Inte två hårdagar behöver vara likadana. Alla TROLL-trollen är karismatiska väsen som älskar att sjunga och dansa och de väntar bara på att få nya vänner att göra det med. Musik och sång fyller en jättestor del av trollvärlden och det är garanti för en massa örhängen när du beger dig ut på ännu ett äventyr med din bästa trollvän.

Du väljer själv vilka farliga eller vänskapliga situationer, du och ditt TROLL ska uppleva. Det är bara fantasin som sätter gränser – fantasin sätter dock inte håret. Det ska du klara själv!

Ta ett TROLL i handen, så ni kan följas hjem

Hos Toys R Us har vi ett brett urval av TROLLS-produkter. Du och ditt barn kan bland annat välja ut er favorit TROLL-figur i stor utgåva, som bland annat ska ha hjälp med att sätta och styla håret. Ni kan också gå på jakt i sortimentet och samla de 24 olika små TROLLS-figurer, som också har imponerande frisyrer. Ni hittar också ett TROLL lekset, som består av Poppy och hennes salong. Hon älskar stora och galna håruppsättningar. Invitera de övriga TROLLS-figurerna och håll en fest fylld med glädje och högt satta frisyrer. Förutom det har vi också lyckopåsar, stylingset, handdukar, skrivunderlag och mycket mer. Hos Toy R Us får du allt du behöver för att dit barn kan leva sig in i den fantastiska och fantastiska trollvärlden full av skoj och spex.

Ta ditt barn i handen och titta in i en av våra många butiker, så ni tillsammans kan välja just precis det TROLL ni gillar bäst. Det är också möjligt att klicka runt på hemsidan och läsa om de olika figurerna. När man har stiftat bekantskap med alla TROLLS och deras unika personligheter, blir det mycket lättare att välja favoriten. Är ni de glada och optimistiska typerna som Poppy? Eller är ni mera moderiktiga och glamourösa som tvillingsystrarna Satin och Silke? Det kan också vara att Coopers tokiga personlighet bara är precis för er. Oavsett vad, så finns det rik möjlighet för att ta ett TROLL i handen och följas hem inom få dagar!

Vi använder cookies Acceptera Läs mer