Fri frakt på ordrar över 599kr! (Gäller ej BigNHeavy-produkter)

0

Träleksaker

Filtrera
Ålder
Pris
Lagerstatus
Nollställ filter
Använd filter

Det finns massor av leksaker här hos TOYS”R”US. Om du vill ha nostalgi på riktigt så välj mellan de häftigaste och vackraste träleksakerna här i webshopen. 100 % nostalgi av högsta kvalitet!

Träleksaker som håller och varar

Träleksaker är en gammal företeelse - men de är fortfarande omtyckta bland de små. Träleksaker inspirerar nämligen till en skön och inspirerande lek där fantasin får fria tyglar. De flesta träleksaker är i själva verket gjorda i en enkel och tidlös design så att barnet på egen hand kan hitta på de roligaste lekarna och berättelserna. Träleksakerna håller länge så att nästa syskon kan få glädje av dem. Håller även för alla VILDA lekar!

Vilken träleksak ska ditt barn få? Hos TOYS”R”US hittar du allt du kan tänka dig. Är barnet en liten lokförare, så köp en tågbana i trä, som han eller hon kan bygga ihop på rummet. Låt tågen köra in på stationen och låt passagerarna kliva på! På denna sida hittar du även träbilar så att barnet kan köra runt i rummet med bilen i sina små händer. Barnet kan också gå på promenad med den klassiska taxen från BRIO, som älskar att gå ut!

Under lugnare timmar kan du lägga ett träpussel med ditt barn - eller låta det lägga pusslet själv! Hos TOYS”R”US hittar du de roligaste pusslen - bland annat med den söta läkaren från DOCTOR MCSTUFFINS! Du kan också skriva barnets namn på dörren med träbokstäver - så att alla kan se vem som bor i rummet!

Träleksaker hos TOYS”R”US

Väck nostalgin och gör barnen lyckliga med alla FINA träleksaker från TOYS”R”US. Här hittar du både en gåstol, ett kök, tåg, parkeringsgarage och en gunghäst - leksakerna väntar bara på att leken börjar!

I vårt GIGANTISKA varusortiment hittar du både träleksaker från märken som BRIO, KIDS-WOOD och WONDER WORLD. Gå på upptäcktsfärd i det stora sortimentet ovan - och gå tillbaka lite då och då eftersom vi ofta har VILDA rabatter!

Vi använder cookies Acceptera Läs mer