Fri frakt på ordrar över 599kr! (Gäller ej BigNHeavy-produkter)

0

Se alla

Se alla

Många timmar med roliga aktiviteter för alla

Spelar du eller dina barn Star Wars-spel på en dator eller en spelkonsol? Eller föredrar ni Star Wars-leksaker där man själv styr leken utifrån sin fria fantasi?  


På TOYS’R’US hittar du mängder av roliga Star Wars-leksaker oavsett vilken slags underhållning du är ute efter. Köp ett lysande lasersvärd, skydda dig med en Star Wars-hjälm och kämpa mot fienderna hemma hos dig. Eller förvandla dig till Darth Vader för en dag med en svart, dyster Darth Vader-mask. Du kan också välja mellan de många roliga Star Wars-spelen som bland annat finns för PC, PS3 och Xbox. Eller varför inte bara leka på golvet därhemma med de många olika Star Wars-figurerna? Ta en titt på sidan och bli inspirerad inför ditt nästa Star Wars inköp - det finns gott om fynd för både små och stora Star Wars-fans.

Mycket mer än bara leksaker


Få lite mer Star Wars i din vardag! Vem har påstått att Star Wars bara är till för lek? Det är minst lika kul för både dig och barnen att borsta tänderna med Star Wars-tandkräm på en häftig Star Wars-tandborste, bli väckt av en Darth Vader-väckarklocka eller hålla koll på tiden med ett snyggt Star Wars-armbandsur. Ni kan också lägga delikatesser i Star Wars-lunchbox, fylla Star Wars-ryggsäcken inför dagens strapatser eller kanske packa klart den lilla Star Wars-resväskan inför nästa semester. Kanske kan ett av barnen också använda en cool 16” Clone Wars-cykel, komplett utrustad med Fauber vevparti, handbroms på framhjulet, fotbroms på bakhjulet, stödhjul, reflexer fram, bak, på hjulet och ringklockan. När mörkret faller på är det utan tvekan både tryggt och mysigt för de minsta att tända Star Wars-vägglampa och lägga sig i sängen iklädd en mjuk och skön Star Wars-pyjamas.

Kort och gott: I TOYS’R’US’ stora sortiment av Star Wars-produkter kan du helt säkert hitta just precis det som gör din och barnens vardag litet mer underhållande.

Massor med Star Wars produkter för fans i alla åldrar

På den här sidan hittar du ett jättestort sortiment av de populära produkterna från Star Wars. Skulle du eller dina barn liksom Anakin Skywalker vilja strida med ett lasersvärd, spela på en spelkonsol med ett Star Wars-spel i timmar, kanske dekorera hemmet med Star Wars-affischer eller återskapa filmscener med en eller flera av de många olika Star Wars-figurerna? Inga problem! På TOYS R US hittar du allt du behöver och lite till bland ett stort urval av både Star Wars-leksaker och andra roliga saker. Har du dessutom lite tur kan du till på köpet hitta ett bra Star Wars erbjudande bland de många olika varorna.
Vi använder cookies Acceptera Läs mer