Fri frakt på alla ordrar över 599 kr! (Gäller ej BigNHeavy-produkter)

0

Squishy

Filtrera
Ålder
Pris
Lagerstatus
Nollställ filter
Använd filter

En värld av figurer

Squishy-familjen är stor och sträcker sig långt ut i djurriket och in i köken. Med skumleksakerna kan barn i alla åldrar själva både laga en gourmetmiddag på stående fot och öppna ett konditori på en och samma gång. Utbudet är så stort att till och med de mest kräsna barnen kan vara med. På så sätt är det lätt att få barnen delaktiga i köket, eftersom de har sina egna matvaror och köksredskap speciellt utvalda från Squishy-sortimentet.

Från samma familj kommer också ett stort urval av djur och sagofigurer, som tilltalar de flesta barns hjärtan. Allt från små kaniner och kattungar till söta elefanter och giraffer, är en del av Squishy leksaksutbud och kan lätt bli en del av ditt barns personliga zoo. När det gäller sammansättningen av djur, är det enbart fantasin som sätter gränser. Önskar sig ditt barn ännu flera djur till samlingen, kan du i presentguiden upptäcka hela TOYS”R”US sortiment och hitta nya aktörer till djurparken.

Leksaker med flera funktioner

Själva idéen med Squishy leksaks-produkter, är att kläm- och släppfunktionen ska tilltala både vuxna som barn. Leksakens funktion är så lätt och enkel att använda, att alla med barnasinnet kvar kan vara med. Den ultralätta produkten är perfekt att ha liggandes i bilen under en lång biltur med barn i baksätet. Eller i skolväskan till barn som har svårt att sitta stilla och behöver en hjälpande hand att fokusera. Squishy leksaker är på samma sätt lämpliga för vuxna, som har behov av ett avstressande hjälpmedel i vardagen.

 

Squishy leksaker hos TOYS”R”US

Den nya skumleksaken Squishy gör så att fingrarna pirrar och får munnen att le. Leksaken är tillverkad i ett material som formas i handen och som går tillbaka, så snart greppet släpps. Skummet är lätt som en fjäder, vilket även gör det säkert för de små. Samtidigt sprakar de både av ljusa färger och former, så även ögonen blir tillfredsställda. Squishy leksaker är något som måste upplevas.

Vi använder cookies Acceptera Läs mer