Fri frakt på ordrar över 599kr! (Gäller ej BigNHeavy-produkter)

0

Sport & aktiv lek

Alla håller andan. Bollen kastas upp och matchen är igång! Alla gör vad de kan för att ta hem segern. Publiken är extatisk när bollen flyger in i mål! Men vem är det som vinner den spännande matchen?

Barn bör röra sig 60 minuter om dagen

Det är fantastiskt att få röra på sig. Det är både roligt och oerhört viktigt att hålla igång kroppen. Det är absolut nödvändigt för både barn och vuxna. Barn bör faktiskt röra på sig 60 minuter om dagen. Upp på tårna och ut och rör på dig, det finns många roliga sportgrenar att börja med!

Sätt igång kroppen, pulsen och blodomloppet med idrott och väck kämpaglöden i strävan efter seger! Du kan enkelt samla hela familjen och vännerna på gatan till en kul match i fotboll, badminton eller volleyboll. På sommaren finns det gott om möjligheter till bra utelekar som sätter fart på pulsen. De aktiverar alla men de stärker också gemenskapen. Och så lär sig barnet att man vinner ibland - och andra gånger har man inte samma tur. Barnet lär sig att vara en god förlorare.

Vilken sport ska du ägna dig åt i dag? På TOYS”R”US hittar du ett stort urval av sportutrustning och tillbehör som utformats speciellt för barn, till exempel för följande sporter:

  • Fotboll
  • Boxning
  • Innebandy
  • Basket
  • Och många andra!

Kul sportutrustning för barn hos TOYS”R”US

Sport är en hälsosam fritidsaktivitet för ditt barn, låt det äntligen få utöva sin favoritsport. Eller köp hem all utrustning till huset och trädgården så att du när som helst kan sätta igång en match! Hos TOYS”R”US hittar du allt du behöver - både sandsäckar, fotbollar och dartspel. Du bestämmer själv hur du vill röra på dig.

När du har valt tillbehör klickar du bara på produkterna. Vi skickar dem snabbt till dig och sedan kan matchen börja! Skulle du ångra ditt köp kan du returnera varorna till en av våra många butiker.

Njut av aktiva lekar!

Vi använder cookies Acceptera Läs mer