Fri frakt på ordrar över 599kr! (Gäller ej BigNHeavy-produkter)

0

PLUM

Filtrera
Ålder
Pris
Lagerstatus
Nollställ filter
Använd filter

Låt starten i livet bli en lek med Plum Play

I en värld av lysande plast kan gedigna träleksaker ibland vara det bästa som finns. Så är det i alla fall när det gäller leksaker från brittiska Plum Play. De engelska upptågsmakarna Diane och Jonathan Schaffer har i mer än tre decennier gjort världen till en roligare plats – genom att fylla den med rutschkanor, gungor, hoppborgar, sparkcyklar, dockhus och leksakskök av högsta kvalitet.

Nu har vi äntligen fått möjlighet att leka med Plum Plays produkter hemma, för de finns nu på hyllorna hos TOYS”R”US.

Detta är goda nyheter för alla barn och vuxna barnsliga själar som har fart under fötterna och mycket fantasi. Leksakerna från Plum Play är nämligen gjorda så att bra barn blir ännu bättre. Bättre på att använda sin balans, bättre på att röra sin kropp och bättre på att använda huvudet. Leksakerna från Plum Play kommer snart att aktivera alla nyfikna och kreativa barn hemma på din gata.

Full fart framåt, att leka är alltid bra

Leksakerna från Plum Play görs med tre saker i åtanke; de måste vara roliga att leka med, bara det bästa är gott nog och vi måste vara snälla mot varandra.

Det första är lätt att leka sig fram till, och leksakerna är gjorda så att de aldrig blir tråkiga. Många av leksakerna är också tänkta att kunna användas i många olika lekar. Bättre barn leker bäst, så leksakerna är förstås också designade så att barnen blir bättre på att använda huvud, kropp och fantasi.

Föräldrar, mor- och farföräldrar och inte minst barnen kan också vara säkra på att kvaliteten är högsta möjliga. Englands bästa leksakstestare har testat leksakerna noggrant, och du kan vara säker på att inte få några stickor i fingrarna, så första hjälpen-lådan förblir på hyllan och tårarna i tårkanalen.  Nästan i alla fall. Jorden kan ju vara giftig, men leksakerna är definitivt inte det. Säkra leksaker gör att barnen leker bra och lugnar de vuxnas nerver.

Plum Play erbjuder alltid bra lek, och barnen behöver aldrig sluta leka av den anledningen. Du kan både köpa och leka med Plum Play-produkterna med gott samvete. för leksakerna är tillverkade av trä som avverkats på ett certifierat hållbart sätt. 

Vi använder cookies Acceptera Läs mer