Fri frakt på ordrar över 599kr! (Gäller ej BigNHeavy-produkter)

0

Playmobil

Filtrera
Ålder
Pris
Lagerstatus
Nollställ filter
Använd filter

Sätt igång fantasin med PLAYMOBIL

Figurerna från PLAYMOBIL bär ett karakteristiskt leende. Och det finns ju ingen anledning att inte le när man har de ROLIGA leksakerna från PLAYMOBIL i händerna!

PLAYMOBIL har skapat ett hav av FANTASI-VÄRLDAR! Kliv helhjärtat in i leken och föreställ dig att du är en cowboy eller en polis. PLAYMOBIL har älskats av barn i årtionden, eftersom det är så kul och sätter fart på fantasin! Hos TOYS”R”US hittar du ett STORT urval av de populära kollektionerna från PLAYMOBIL – SE HÄR!

Under barnets första år sker det mycket. Det är massor av nya ansikten att lära och en mängd olika färdigheter som ska utvecklas. Allt blir lite roligare när barnet har leksaker från PLAY2LEARN som hjälp på traven!

Det är FANTASTISKT att lära och att utvecklas när det sker på ett roligt sätt och vad är roligare än en kul lek?

Alla färdigheter ska på plats

Genom utmaningar och lärorika lekar utvecklar barnet sina färdigheter och det är verkligen många som ska på plats!

Barnets fem sinnen hjälper dem att navigera i vardagen. Därför har många av leksakerna från PLAY2LEARN många VACKRA färger och ljud, så att sinnena aktiveras, barnets uppmärksamhet fångas och fantasin sätts igång. När barnen är små är koordinationen inte helt utvecklad ännu – men den utvecklas snabbt när du väljer rätt leksaker. Så kan barnet snart gå, springa och leka. Hand-ögon koordinationen är även den helt essentiell i barnets utveckling. Intelligens finns i många olika former och för barnet är det viktigt med social intelligens. Lekar tillsammans med andra barn blir snabbt en del av vardagen för barnet. Så har vi också den musikaliska och rytmiska intelligensen som är underbar att få utveckla!

PLAY2LEARN sätter fart på barnets utveckling. Märket har tillverkat kreativa produkter som kommer att ge ditt barn stor glädje! När barnet leker med leksaker från PLAY2LEARN kan ni samtidigt tala om det ni ser, det hjälper barnet att utveckla sin språkliga förståelse och att börja uppfatta ord, meningar och sammanhang. Allt detta är mycket viktigt för barnets utveckling. 

Utveckla ditt barn på ett kul sätt med PLAY2LEARN! Hos TOYS”R”US hittar du massor av leksaker till de minsta bl.a.:

  • Klosslåda, som utvecklar hand-ögon koordinationen
  • Gåbil, snart är barnet på väg mot sina första steg på egen hand
  • Doktorväska, som kan starta en kul imitationslek och barnet kan utveckla sin fantasi och den sociala intelligensen

Varje leksak är tillverkat till en specifik ålder och de färdigheter som ska utvecklas vid den tidpunkten. Om barnet använder leksakerna senare i livet används dem på ett annat sätt – på så vis ”förnyas” leksakerna och leken konstant!

PLAY2LEARN hos TOYS”R”US

Mobiler, klosslådor, gåbilar och andra leksaker som aktiverar barnen hittar du här hos TOYS”R”US! Vi har ett GIGANTISKT urval av dem spännande leksakerna från PLAY2LEARN! Perfekt till de små!

Väck sinnena och sätt fart på utvecklingen – du hittar det STORA urvalet av PLAY2LEARN här på sidan!

Vi använder cookies Acceptera Läs mer