Fri frakt på ordrar över 599kr! (Gäller ej BigNHeavy-produkter)

0

 

Pikmi Pops!

Möt de gulliga plyschdjuren från PIKMI POPS. Vid första anblicken kanske du tror att det är en stor klubba, och det är delvis sant. Du får i alla fall en klubba när du köper din PIKMI POPS. Men det är en förklädd klubba. För det som först och främst utgör PIKMI POPS, är de bedårande plyschdjuren som hoppar upp när du öppnar den. De är inte bara otroligt söta, de doftar också fantastiskt gott. Här hittar du en ny typ av leksak som garanterat blir populär hos ditt barn!

Filtrera
Ålder
Pris
Lagerstatus
Nollställ filter
Använd filter

PIKMI POPS

 

Här på TOYS'R'US hittar du de populära plyschdjuren i flera olika varianter. Kanske hunden Espi är något för ditt barn? Eller vad sägs om katten Tweezle eller kaninen Huddy? De är alla otroligt söta på sitt eget sätt och kommer definitivt att skapa glädje i ditt barns vardag. Varje PIKMI POPS innehåller ett plyschdjur, en liten klubba och ett överraskningsmeddelande. Om du presenterar ditt barn för den här spännande leksaken förstår vi verkligen att det är svårt att välja när det finns så många söta alternativ. Lyckligtvis kostar de här figurerna inte en förmögenhet och ditt barn kan därför göra dem till samlarobjekt. Om det är en födelsedag på gång inom den närmaste framtiden eller någon annan anledning att skämma bort ditt barn så kan du överraska med en ny PIKMI POPS till samlingen.

 

I vår webbutik hittar du ett stort urval av populära och spännande leksaker för barn i alla åldrar. Ta en titt på vår sida så hittar du en massa presenter för födelsedag, jul eller någon annan anledning. Men se upp – helt plötsligt du har lagt en massa saker i varukorgen för att du helt enkelt inte kan låta bli, eller för att du hittar riktigt bra erbjudanden. Tänk på att du också alltid är välkommen att titta förbi någon av våra många fysiska butiker, som finns över hela landet. TOYS'R'US är din ledande återförsäljare av leksaker för ditt barn. Här hittar du alltid ett stort urval av varumärken och därmed leksaker till både flickor och pojkar i alla åldrar.

Vi använder cookies Acceptera Läs mer