Fri frakt på ordrar över 599kr! (Gäller ej BigNHeavy-produkter)

0

Leksaker för bebisar & småbarn

När ditt barn just kommit till världen finns det en hel del färdigheter som ska utvecklas. Här talar vi om sinnen, motorik, balans, koordination och sociala färdigheter. Barnet tillbringar sin tid med att utforska världen och människorna omkring sig - men barnets färdigheter utvecklas också på ett roligt sätt med hjälp av några spännande babyleksaker.

Babyleksaker görs just för att utveckla och aktivera barnet. Hos TOYS”R”US hittar du ett stort urval av babyleksaker i vackra färger och mönster. Ta dig en titt på utbudet här ovanför!

Babyleksaker utvecklar ditt barn

De bästa babyleksakerna utvecklar barns sinnen, koordination eller motoriska färdigheter. Välj till exempel ett Babygym där ditt barn kan ligga och roa sig. Mattan är mjuk så att barnet ligger bekvämt och ovanför finns ett stort utbud av aktivitetsleksaker. De starka färgerna, de olika formerna och roliga ljud utvecklar och väcker sinnena, så att barnet upptäcker en helt ny värld.

Du kan också köpa en smart gåbil till ditt minsta barn. En gåbil utvecklar styrkan i barnets ben så att det gradvis lär sig att ta de första stegen och få fullständig kontroll över balansen. Innan du vet ordet av får du se barnet ta de första stegen utan någon hjälp från gåbilen!

Hos TOYS”R”US hittar du ett stort urval av leksaker för småbarn och aktivitetsleksaker. Om du är osäker på vad du ska välja, överväg dessa alternativ:

  • En pysselmatta som väcker barnets sinnen
  • En gåbil som stärker barnets ben inför de första stegen
  • En mobil, som fångar barnets uppmärksamhet och väcker sinnena innan barnet somnar i sängen eller barnvagnen
  • En bitring, som minskar smärtan när tänderna är på väg

Babyleksaker hos TOYS”R”US

Hos TOYS”R”US hittar du alla populära babyleksaker! När du tittar på vårt utbud kan du vara säker på att hitta det rätta för ditt barn. Ta till exempel den prisbelönta bitringen från SOPHIE LA GIRAFE eller babylarmet från PHILIPS, som är av superkvalitet. Hos TOYS”R”US är nämligen både kvaliteten och priset okej!

Vi har babyleksaker från de POPULÄRASTE märkena som PHILIPS, FISHER-PRICE, LAMAZE och BELLINO. Välkommen till vårt fantastiska produktutbud!

Vi använder cookies Acceptera Läs mer