Fri frakt på ordrar över 599kr! (Gäller ej BigNHeavy-produkter)

0

Sparkcykel

Filtrera
Ålder
Pris
Lagerstatus
Nollställ filter
Använd filter

På väg till skolan? Ta sparkcykeln och du är snart framme.

En sparkcykel är ett väldigt roligt transportmedel för barn i alla åldrar. Du har säkert sett att det snabbt blivit ett av de mest populära transportmedlen bland barn - cykeln har fått stor konkurrens från de små sparkcyklarna som är superenkla att transportera och förvara. Därför är sparkcykeln också perfekt om hela din familj ska åka på en resa till sommarstugan eller gå på en promenad i parken. Du kan hur lätt som helst slänga in sparkcykeln i bilens bagageutrymme!

Kör eller gör tricks med din sparkcykel

Om du ändå ska gå och handla, ta med barnet. Barnet kan åka på sparkcykeln bredvid dig och plötsligt blir resan mycket roligare! Barnet skjuter bara ifrån med benen och sedan susar det iväg.

Om ditt barn önskar sig en sparkcykel så kan du uppfylla önskan till födelsedagen eller till julen - eller bara som en överraskning på en vanlig tisdag. För de yngsta har vi en sparkcykel med tre hjul så att barnet bättre kan hålla balansen när det först ska bekanta sig med den roliga sparkcykeln. Sparkcyklar för de minsta finns i populära motiv som DUMMA MEJ, MONSTER HIGH och HELLO KITTY - så vi är säkra på att du förmodligen kommer att hitta en sparkcykel som de minsta barnen gillar!

Vissa sparkcyklar är perfekta för de yngsta barnen - andra är mer lämpade för äldre barn. Ta till exempel de coola stuntsparkcyklarna som barnet kan göra vilda tricks med på gatan eller skateboardrampen. Det finns gott om inspiration på YouTube - och de tricken ger garanterat upphov till många timmars bra lek men också frustration!

Oavsett vilken sparkcykel du väljer för ditt barn, så måste du komma ihåg det viktigaste, nämligen cykelhjälmen. Och om barnet ger sig i kast med vilda stunts, så kom också ihåg skydd för händer, knän och armbågar.

Sparkcyklar hos TOYS”R”US

På TOYS”R”US hittar du sparkcyklar av många typer och med olika design. Vi har ett STORT urval! Och du kommer säkert att hitta en sparkcykel som ditt barn kommer att älska! Titta bara på våra fina sparkcyklar från märken som RAZOR, ATLANTA, YVOLUTION och SCOOT & RIDE. Sedan är barnet redo för många aktiva timmar. Barn ska gärna röra på sig 60 minuter per dag - och med en sparkcykel blir det en enkel sak!

Vi använder cookies Acceptera Läs mer