Fri frakt på ordrar över 599kr! (Gäller ej BigNHeavy-produkter)

0

Skateboardar

Filtrera
Ålder
Pris
Lagerstatus
Nollställ filter
Använd filter

Kickflippar du för vilt?

Det kan du snabbt göra med den coolaste skateboarden under armen. På en skateboard får snabbt upp farten när du kör utför. Det är ett av de roligaste sätten att åka till dina vänner på! Lyckligtvis hittar du de HETASTE mönstren och skateboardmodellerna här hos TOYS”R”US. Det finns något för både pojkar och flickor - och för nybörjare och experter.

Lär dig de coolaste tricken på din skateboard

Men, kolla. Skateboards är alltså inte bara något man åker med. De är perfekta när du vill göra de vildaste tricken! De många tricken kräver timmar av träning. Du kommer att falla på nytt och på nytt. Och igen. Men till slut sitter de där. Och om du övar tillräckligt länge kommer du snart att vara redo att visa dina vänner alla trick du kan!

Men vilka trick kan du lära dig när du precis har lärt dig att åka på skateboard? Här är några förslag:

  • En ollie. Det är en av de första skateboardtrick du behöver lära dig eftersom det finns med i många andra trick. Få kontroll över din ollie och sedan kan du snart göra många andra häftiga trick. I en ollie får du skateboarden att hoppa högt upp genom att trycka ner tailen och lyfta upp den andra foten från skateboarden samtidigt. På så sätt skapar du balans och skateboarden ligger horisontellt.
  • En kickflip. Du kanske har hört Razz från MGP sjunga om de vilda kickflips han kan göra. Men du kan också lära dig att göra en! Börja med att göra en ollie och sedan få skateboarden att rotera kring din axel - och så landar du på brädan igen!
  • Indy grab. Här får du skateboarden att hoppa och samtidigt berör du skateboarden med handen innan du landar igen. Det ser lätt ut - men det är det definitivt inte!

På videosajter som YouTube hittar du massor av häftiga skateboardtrick för barn. Titta på videon om och om igen och till slut kommer du behärska de coola tricken.

Skateboards hos TOYS”R”US

Skateboards sätter snabbt igång kul och aktiva lekar för barn i alla åldrar. Kom bara ihåg hjälm och skyddsutrustning - även om du bara tänker åka till en vän som bor längre ner på gatan. Olyckor händer lätt när man minst anar det.

När du äntligen lär dig de coola tricken ger det en enorm segerkänsla. Och du får bra träning när du åker skateboard. Då rör du dig lätt minst 60 minuter om dagen! Besök skateboardrampen eller åk över till dina vänner med häftiga skateboards i många storlekar som du hittar här i TOYS”R”US webshop. Här hittar du bland annat skateboards från ATLANTA, RAZOR och HOT WHEELS.

Vi använder cookies Acceptera Läs mer