Fri frakt på ordrar över 599kr! (Gäller ej BigNHeavy-produkter)

0

Elektriska bilar för barn

Filtrera
Ålder
Pris
Lagerstatus
Nollställ filter
Använd filter

Elbilar

Det är inte bara bilgalna mammor och pappor som får tindrande ögon när de ser en snabb, fin sportbil. Spänning och fartglädje kommer redan i en tidig ålder, så husets minsta blir garanterat lika exalterade och glada när ett coolt fordon rullar förbi. Barnen behöver inte vänta tills körkortet är taget för att sätta sig bakom ratten. Med en av våra många elbilar för barn kan även de minsta uppleva höga hastigheter och vind i håret.

Ride on – låt barnen uppleva friheten

På TOYS’R’US hittar du ett stort urval av de häftiga och coola elbilarna från Ride Ons. Fordonen finns i många olika typer och är så verklighetstrogna att både mamma och pappa lätt kan bli avundsjuka. Låt barnen uppleva äventyret på egen hand med en av de coola bilarna. Vi ska inte tala om den frihet och självständighet som också ingår när det nu inte är mamma och pappa utan barnen själva som bestämmer vart färden ska gå. Med bilar, stadsjeepar, motorcyklar och traktorer har vårt sortiment många typer av fordon att välja bland, och fordonen finns också i olika storlekar. Om det är fler barn som står i kö för att få en rolig åktur med fordonet kan du välja en av de modeller som har plats för två. På så sätt kan du låta barnen få fartfyllda och roliga upplevelser i naturen tillsammans, och även undvika konflikterna om vem som ska få åka först. 

Batteridrivna och fjärrstyrda

Det elektriska fordonen drivs med ett laddningsbart batteri. Batteriet är kraftfullt nog för att bilen ska kunna köras på jämna ojämna ytor i trädgården och naturen. Det gäller naturområden med gräs, jord och grus. Om dina barn inte är gamla nog för att köra och styra fordonet behöver de ändå inte vänta. Modellerna har nämligen också en fjärrkontroll som gör det möjligt för dig att fjärrstyra bilen på långt avstånd. Så du kan lugnt koppla av utan att vara orolig för att barnen ska åka för långt bort på äventyr. Med en maxhastighet på under 10 km/h och en timmes färd när batteriet är fulladdat behöver du inte vara orolig för att de små lämnar boet i förtid.

En bildröm som blir sann

När du köper en elbil till dina barn ger du dem inte bara timmar av underhållning. Du ger också hemmets minsta möjlighet att få massor av roliga och spännande utflykter i naturen, och även att upptäcka nya hörn av trädgården. Låt barnens äventyrsdröm gå i uppfyllelse – och med en trimmad Audi, Mercedes, Land Rover eller kanske en fyrhjulig motorcykel är det kanske lika mycket mamma och pappas bildrömmar som går i uppfyllelse. Om barnen – eller mamma och pappa – fortfarande inte har fått nog av fart och spänning, ska du definitivt också titta på vårt breda utbud av racerbilar och racerbanor samt fjärrstyrda leksaker. Här får du actionvaluta för dina pengar!

Vi använder cookies Acceptera Läs mer