Fri frakt på ordrar över 599kr! (Gäller ej BigNHeavy-produkter)

0

Barncyklar

Filtrera
Ålder
Pris
Lagerstatus
Nollställ filter
Använd filter

Det kan vara lite svårt att cykla för första gången. Men, med lite träning lär sig barnet snart det hela. Och det är superkul att susa nerför backarna på en cykel med vännerna eller att cykla till mataffären och köpa mjölk.

Så här väljer du rätt cykel till ditt barn

På TOYS”R”US hittar du ett STORT urval av cyklar. Vilken är rätt modell för ditt barn?

Är ditt barn redo att prova  sin första cykel? Då kan en springcykel vara ett riktigt bra val. Cyklarna är gjorda speciellt för barn i åldern 2-5 år som ännu inte lärt sig att cykla. På en springcykel lär de sig att hålla balansen och samordna sina rörelser i förhållande till cykeln. När barnet behärskar en tur på springcykeln har det tagit det första steget till att kunna cykla på riktigt. Balansen från springcykeln kan barnet ha användning för när det är dags för den första turen på en riktig cykel. Det kan vara så att barnet inte behöver använda stödhjul under den första tiden.

Här är några råd på vägen när du ska välja rätt cykel till ditt barn:

  • Välj rätt storlek på cykeln. Barnet kommer att få en bra upplevelse på cykeln om cykeln har rätt höjd för ditt barn. Är cykeln för stor är den svår att kontrollera och det kan skapa rädsla hos barnet vilket kan leda till att barnet inte tycker om att cykla. Är cykeln för liten blir turen obehaglig för barnet. Risken är också stor att barnet välter om cykeln är för liten. Välj rätt storlek för barnet - och om du är osäker, prova cyklarna i ett av TOYS”R”US många varuhus
  • Det är också viktigt att byta ut cykeln när den är för liten. På så sätt ser du till att barnet får en bra cykeltur utan obehag. När du väljer en större cykel ska du aldrig hoppa över en storlek - gå direkt till nästa cykelstorlek även om det blir dyrare. Det ger ditt barn den högsta komforten
  • Om ditt barn inte har hittat på balansen så sätt ett par stödhjul på cykeln. Det ger en bra start!

Cykling är en fantastisk aktivitet som ditt barn kan utöva ensam eller tillsammans med resten av familjen. Kör ut i naturen på en söndag och ordna en mysig picknick i din favoritpark. Hoppa på cykeln och cykla iväg. Barn ska gärna röra på sig minst 60 minuter om dagen och då är en tur på cykeln en bra aktivitet.

Kom ihåg att barnet alltid ska ha en bra cykelhjälm som passar barnets huvud. Det skyddar barnet om en olycka inträffar.

Cyklar för barn hos TOYS”R”US

Barn växer hela tiden och därför ska cykeln inte vara den dyraste. Titta därför på vårt GIGANTISKA urval av cyklar till ett överkomligt pris här i webshopen - sedan väntar många kul cykeläventyr framöver! TOYS”R”US har samlat de snyggaste cyklarna med olika design, som både pojkar och flickor kommer att älska. En cykel är en perfekt present till barn i alla åldrar och den kommer säkerligen också att bringa glädje till ert lilla hem.

Ha kul på långa cykelturer!

Vi använder cookies Acceptera Läs mer