Fri frakt på ordrar över 599kr! (Gäller ej BigNHeavy-produkter)

0

LEGO Nyheter

Filtrera
Ålder
Pris
Lagerstatus
Nollställ filter
Använd filter

LEGO Nyheter

Med ett set LEGO kan man alltid räkna med många timmars lek, där fantasin och kreativiteten får springa fritt – oavsett ålder eller kön. Hos TOYS"R"US hittar du alla de kända LEGO-serierna, och här på vår sida har vi samlat alla nyheterna. Låt önskelistan börja!

Oavsett om det är du som är ute efter LEGO, eller om du är den som ska köpa en present, så hittar du allt det senaste från LEGO här på denna sida. Så oavsett om du eller den som ska ta emot presenten, vare sig LEGO Duplo, LEGO Friends, LEGO CITY eller några av de andra set som har utgångspunkt i STAR WARS eller DC/Marvels superhjälteuniversum, så är det här du hittar allt det senaste inom LEGO först.

Bygg och sätt dig in i ditt eget universum

Det mest fantastiska med LEGO är såklart möjligheten att skapa ditt eget universum, som ser ut som – och innehåller precis det du önskar dig. Du kan skapa detta genom att antingen slaviskt följa vägledningen eller genom att anpassa varje set, så att resultatet passar bättre till ditt universum. Du kan också blanda maskiner, konstruktioner och karaktärer på tvärs från de olika LEGO-serierna, och så får du det precis som du hade tänkt dig. Det är bara fantasin och kreativiteten som sätter gränserna!

LEGO forever

Alla kan bygga med LEGO, oavsett ålder eller kön. Med de många olika LEGO-serier så finns det alltid något som passar just dig, dina barn eller dina barnbarn.

Det börjar med LEGO Duplo för de minsta. Här är bitarna större, så att det blir lättare och säkrare att bygga med. Senare, när barnet har blivit lite större, öppnas det nya möjligheter med LEGO Juniors och LEGO Ninjago.

Därefter kommer bl.a. LEGO City, LEGO Friends och de kända karaktärer- och maskiner från STAR WARS samt superhjälteuniverserna Marvel och DC Comics, som garanterar dig många timmars lek och kreativitet. Bland superhjältarna har Batman sin helt egen LEGO-serie, medan de andra superhjältarna delas mellan serierna LEGO DC Super Heroes och Marvel Super Heroes.

För de större barn ger serierna LEGO Technic och LEGO Creator möjligheten att återskapa vardagens maskiner och klassiska designikoner. Man kan dessutom skapa helt nya och okända konstruktioner, som kommer kanske någon dag bli verklighet.

Till slut, så finns LEGO Architecture för de vuxna. Här kan du återskapa minutiösa kopier av världens arkitektoniska mästerverk, och njuta av familjens- och vännernas uppskattande blickar och kommentarer.

LEGO varar livet ut!

Vi använder cookies Acceptera Läs mer