Fri frakt på ordrar över 599kr! (Gäller ej BigNHeavy-produkter)

0

Filtrera
Ålder
Pris
Lagerstatus
Nollställ filter
Använd filter

I staden Heartlake träffar vi de söta tjejerna Emma, Mia, Andrea, Stephanie och Olivia. De är bästa vänner allihop och tillsammans älskar de att gå på äventyr på stadens gator!

LEGO har skapat många olika och fantastiska världar och LEGO FRIENDS är ännu ett tillskott. Här möter du flickorna från Heartlake - de kommer definitivt att vilja leka med dig!

Bygg och lek med LEGO FRIENDS

Heartlake kan lätt påminna om vår egen värld. Här kan du besöka en turistkiosk, ta en tur i en luftballong eller stå på en stor popscen med Livi! Det finns många olika uppsättningar att välja mellan - du bestämmer vilken lek du vill börja med! När du väl har släppt loss byggandet med LEGO FRIENDS, flyger timmarna sin kos. För flickorna från LEGO FRIENDS känner till de roligaste lekarna och du får gärna vara med!

Med LEGO FRIENDS utvecklar du kreativiteten - för det är bara DU som kan bestämma vad leken ska gå ut på. Med LEGO finns det inga regler, bara fantasin och alla goda idéer!

Hos TOYS"R"US hittar du de COOLASTE sakerna från LEGO FRIENDS, bland annat.:

  • Fina byggsatser för att återskapa realistiska situationer från vardagen
  • Ryggsäckar som kan tas med på dagis
  • Handdukar för idrott
  • Och mycket mera!

 

Barnet kan snabbt starta en bra rollek med LEGO FRIENDS. Flickorna från LEGO-kollektionen har naturligtvis olika personligheter, precis som människor har i den verkliga världen. Genom att bygga med LEGO FRIENDS kan barnet uppleva alla de klassiska situationerna från vardagen. Se barnet bygga och prata tillsammans om de situationer karaktärerna upplever - och hur barnet kan övervinna utmaningarna i byggandet och relationerna mellan figurerna.

LEGO FRIENDS hos TOYS"R"US

Titta bara på TOYS"R"US JÄTTESTORA utbud av LEGO FRIENDS! Här hittar du byggsatser med LEGO-klossar, ryggsäckar, handdukar och mycket mer med de snygga tjejerna från Heartlake. Kombinera flera av byggsatserna, utvidga staden och ge barnet en större och bättre lekupplevelse! Kombinera till exempel fyrtornet med luftballongen så att flickorna från LEGO FRIENDS kan sväva ovanför staden efter att de besökt sin goda väninna i fyren.

MYCKET NÖJE MED BYGGANDET!

Lek med de söta flickorna från LEGO FRIENDS

Har du träffat de coola tjejerna från LEGO FRIENDS? Tjejerna Mia, Emma, Andrea, Stephanie och Olivia bor i staden Heartlake. Här älskar de att ha kul och få tiden att gå med de galnaste lekarna!

Börja de ROLIGASTE BYGGLEKARNA med LEGO FRIENDS! Ställ ut husen i staden och kör igång rolleken. Du kan ta med Andrea och Noa på en tur i en luftballong - eller skulle du hellre vara på scenen med den modiga Livi? LEGO FRIENDS öppnar upp en värld av lek - titta bara på det JÄTTESTORA utbudet hos TOYS"R"US!

Vi använder cookies Acceptera Läs mer