Fri frakt på alla ordrar! (Gäller ej BigNHeavy-produkter)

0

LEGO Batman

Filtrera
LEGO
batman
Nollställ filter
Pris
Lagerstatus
Nollställ filter
Använd filter

Häng med i ett spännande superhjälteuniversum med LEGO Batman

Är du ute efter en present till en sann Batman fan, kan det vara en bra idé att börja med att ta och titta på LEGO Batman serien som finns hos TOYS”R”US – både online och i fysiska butiker. Med LEGO Batman finns det inga gränser till de spännande äventyr ditt barn kan uppleva med den coola Batman, som alltid är redo att bekämpa de onda krafterna.

I vårt spännande LEGO Batman sortiment kan du hitta många roliga set, som ger ditt barn möjligheten att bygga sitt eget Batmanuniversum i rummet. Där ni kan tillsammans återskapa den coola Batmobilen eller bygga några fantastiska motorcyklar. På så sätt kommer Batman kunna jaga skurkarna i Gotham City på sin motorcykel, speciellt när han är ute efter den onda Joker, vars ryktade bil även den kan återskapas med hjälp av de unika legobitarna.

Faran lurar runt hörnet

Varje superhjälte måste vara förberedd. Från sin Bathule kan Bruce Wayne transformera sig till Batman, när han tar och klär på sig den välkända svarta dräkten- och masken, och drar till Gotham Citys gator för att jaga de onda som skapar kaos i oordning i staden. Med sin maskerad identitet är Batman alltid redo att ta kampen mot ondskan, som kryper fram när mörkret faller på Gotham City. Batman behöver dock alltid ha en partner när Jokern ska bekämpas. Med LEGO Batman kan ditt barn bygga sin egen Gotham City och dra på äventyr med Batman, där de tillsammans ska bekämpa de ondra krafterna.

Håll därför utkik efter vårt LEGO Batman universum, där du hittar många roliga LEGO-set, som garanterat kommer ge många fantastiska timmar av underhållning för ditt barn. I LEGO Batman-universum är det bara din fantasi som sätter gränserna för vad som kommer hända i Gotham City, och ditt barn bestämmer själv vem eller vilka han/hon vill vara. Kanske kommer Batman få sig en ny maskerade vän, som med häljp av sina unika superhjältekrafter kan hjälpa till och bekämpa ondskan i Gotham City?

Släpp loss ditt barns fantasi med LEGO Batman, som garanterad kommer ge ditt barn många spännande upplevelser tillsammans med Batman, när de drar iväg i Batmobilen och ska jaga den onda Jokern som försöker komma undan. Låt dig inspireras av våra många spännande LEGO-set, och välj just det setet som ditt barn kommer älska. På så sätt är ditt barn garanterad många roliga timmar i sitt Batman-rum, när barnet ensamt (eller med kompisarna) kommer in i ett magiskt superhälteuniversum där allt kan hända.

Vi använder cookies Acceptera Läs mer