Fri frakt på ordrar över 599kr! (Gäller ej BigNHeavy-produkter)

0

.

Filtrera
Ålder
Pris
Lagerstatus
Nollställ filter
Använd filter

 

Hitta ditt barns adventskalender på TOYS "R"US


Nu står julen snart för dörren med allt vad det innebär av umgänge och härliga traditioner som de flesta varje år med spänning ser fram emot. Julen är en tid för umgänge och glädje – särskilt för barnen som varje morgon räknar ner till den stora dagen då det äntligen är dags att öppna julklapparna. En av de saker som hör julen till för barnen är adventskalendern som de varje morgon förväntansfulla stiger upp för att öppna och se vad som gömmer sig bakom nästa lucka. På den här sidan har vi ett stort urval olika adventskalendrar så att du kan välja en med spännande gåvor bakom varje lucka för de förväntansfulla barnen att öppna varje decemberdag ända fram till julafton. Vi har ett stort utbud av adventskalendrar som passar både flickor och pojkar så att du kan hitta precis den adventskalender dina barn önskar sig mest. Så ta en titt här på sidan och välj den adventskalender som du kommer att ge dina barn en fin julmånad med härliga överraskningar varje dag.

 

Gör december till något alldeles speciellt med en adventskalender

Julen är en särskild tid på året. Dagarna är korta och det är vinter, mörkt och kallt när man åker till arbete och skola – men det råder ändå en speciell stämning som man inte kan undgå att smittas av. Kanske är det glädje över den förväntan som finns när december långsamt lackar mot sin höjdpunkt, eller kanske är det alla de glittrande juleljusen som lyser upp en annars så mörk tid. Vad det än är som gör december månad så speciell är det en månad som de flesta ser fram emot. Och om det är några som ser fram emot årets sista månad lite extra mycket är det alla de barn som spänt väntar på att det ska stå första december i almanackan.

 

En av de saker som definitivt bidrar till att göra december månad till något speciellt för de små är adventskalendern. Det finns inget bättre än att gå och lägga sig på kvällen och försöka somna snabbt så att det snart är morgon och man får öppna ännu en lucka i adventskalendern. Och med rätt adventskalender kommer det att bli ett nöje för dina barn att öppna dagens lucka för att se vad som finns där bakom. Får barnen adventskalendrar med roliga saker bakom varje lucka går tiden lite snabbare och man kan räkna ner till den sista luckan då det äntligen är jul.

 

För att dina barn ska få vakna upp till spännande gåvor gömda bakom 24 luckor har vi valt ut ett sortiment med fina kalendrar som kommer att ge dina barn många roliga timmar under december månad. Vi har ett urval adventskalendrar som passar barn i alla åldrar så att du kan välja den som passar ditt barn oavsett om du har en lite pojke i förskolan eller en flicka som har gått i skolan i några år. Så titta på vårt sortiment och välj den rätta för ditt barn som förtjänar en fin adventskalender som kan ge många timmars kul lek i december.

 

Adventskalendrar från populära märken

Istället för att köpa en traditionell adventskalender kan du med en som innehåller leksaker ge ditt barn många härliga upplevelser. Med en adventskalender som innehåller leksaker får du produkter som dina barn kan leka med hela december så att den långa väntan fram till julafton går lite snabbare. Vi har ett urval adventskalendrar från de bästa märkena så att du kan vara säker på att det varje dag gömmer sig en spännande leksak bakom varje lucka. Vi har många olika adventskalendrar med olika leksaker för att du ska kunna välja den eller de adventskalendrar som passar bäst för dina barn. Du hittar till exempel adventskalendrar från populära leksaksmärken som LEGO  och Playmobil som med sina olika adventskalendergåvor gömda bakom de 24 luckorna kommer att göra dina barns december till något alldeles speciellt.

 

Med en eller flera av de olika LEGO-adventskalendrarna får dina barn samla olika figurer, fartyg eller andra spännande saker som varje dag gör leken lite roligare, och när alla de 24 luckorna är öppnade kan barnen skapa en helt ny värld med sin samling av till exempel Starwars eller Friends. På detta sätt får leken ett nytt inslag varje dag när en ny lucka öppnas.

 

De olika adventskalendrarna från Playmobil innehåller figurer som barnen kan ta med på olika äventyr. Kanske är det en tur till isbanan eller piratskeppet för att hitta den gömda sjörövarskatten. Oavsett vilken kalender du väljer kan du vara säker på att det bakom luckorna finns många timmars underhållning för dina barn.

 

Få julklappsshoppingen under kontroll

Förutom att få koll på valet av adventskalender som livar upp december månad för barnen är det också bra att vara ute i god tid när det gäller julklappar och önskelistor så att barnen hittar de saker de har önskat sig allra mest när de öppnar sina efterlängtade klappar vid julgranen. Vi har alltid ett stort urval av de mest populära leksakerna för både pojkar och flickor, så att du kan hitta den julklapp som passar helt perfekt för just dina barn. Hos oss kan du enkelt bocka av det mesta på dina barns önskelistor, och så blir det ju lite lättare att klara av julshoppingen när du hittar allt på samma ställe, vare sig det gäller julklappen från mamma och pappa, den från mor- och farföräldrarna eller en från syskonet. Vi har en mängd olika populära märken som gör alla de bästa leksakerna idag. Hos oss hittar du bland annat julklappar till barnen från märken som Barbie, Nerf eller Heelys. För det är ju bara lite roligare att öppna hårda paket än mjuka.   

 

När du har hittat de bästa julklapparna åt dina barn kan du själv också gå en lugn decembermånad till mötes och njuta av att julklappsshoppingen är avklarad i god tid. Och om du är en av dem som alltid är ute i sista minuten erbjuder vi snabb leverans om du beställer här på sidan så att du inte behöver vänta så länge med att få hem julklapparna till barnen.

 

Skapa fin stämning med rätt adventskalender

December är härligt med allt umgänge och julmys, men för de vuxna kan det också vara en hektisk månad. Hemmet ska pyntas och det ska bakas och lagas mat i långa banor. Därför kan det också vara bra att ha något som barnen håller sig sysselsatta med när allt blir lite för stressigt och att göra-listan för lång. Med en av adventskalendrarna från vårt stora och omsorgsfullt utvalda sortiment kan du vara säker på att dina barn kommer att roa sig hela december med att leka med de roliga figurer och andra saker de hittar bakom sina luckor varje dag.

 

Vi kan garantera att dina barn kommer att ha roligare med en av våra noggrant utvalda adventskalendrar med fina gåvor i än de skulle ha med en vanlig chokladkalender där dagens glädje snabbt tar slut när chokladbiten är uppäten. Samtidigt kan dina barn också ha glädje av innehållet i adventskalendern när julen är slut, magin är över och det är dags att vända tillbaka till den grå vardag som januari bjuder på. Så börja magin i december med att hitta den variant som dina barn kommer att älska att öppna varje morgon innan det är dags att bege sig ut i kylan för att gå till förskolan eller skolan.

 

Med rätt adventskalender hjälper du till att sätta pricken över i på en juletid som alltid kommer att vara något alldeles speciellt för de flesta barn. Och även om önskan om en vit jul inte kan uppfyllas i år kan du i alla fall vara säker på att dina barn får några av sina önskningar som står högst upp på de önskelistor som skickas iväg till tomten uppfyllda så att han kan komma förbi i sin släde efter renarna och lämna julklapparna genom skorstenen. Med julklappar och adventskalender från TOYS”R”US kan du vara säker på att dina barn inte blir besvikna när jultomten kommer förbi i år. 

Vi använder cookies Acceptera Läs mer