Fri frakt på ordrar över 599kr! (Gäller ej BigNHeavy-produkter)

0

Gör barnen glada med julklappar från TOYS "R"US

Julen är en fast tradition som varje år i december firas över hela världen. Även om julen är en kristen tradition firas den av många olika kulturer eftersom det är också är en fest i glädjens och kärlekens tecken. December månad tillbringas med julbak och umgänge med våra närmaste, och vi skämmer bort särskilt barnen med adventsgåvor, kalendergåvor, chokladkalendrar och mycket annat. I de flesta städer julpyntas det ordentligt, vilket bidrar till en äkta julstämning som lyser upp de kalla och mörka dagarna och gör dem lite enklare att härda ut.

Även om vi i många länder runt om i världen är överens om att julen är något som ska firas finns det många olika sätt att göra det på. I vissa länder äter man särskilda maträtter, en del dansar runt granen och andra öppnar julklappar morgonen efter själva julafton. Lyckligtvis finns det inget som hindrar oss från att skapa våra egna traditioner kring jul, och det är därför också väldigt individuellt från familj till familj hur man firar själva julafton. Oavsett är julen ett tillfälle för miljontals människor att julpynta, ha julfester, baka och umgås med alla sina nära och kära –och julshoppingen får man inte heller glömma bort. Julen är ju också den tid på året när vi skämmer bort alla våra nära och kära med massor av fina gåvor. Inte minst barnen brukar överösas med julklappar från både föräldrar och mor- och farföräldrar.

Ge dig ut på julklappsjakt

De flesta barn längtar till julafton, och inte undra på det. Vi förbereder ju dem under hela december månad med kalendergåvor och julkalender på tv och bäddar på så sätt för den stora finalen – själva julafton. Många barn har redan flera månader före jul gjort en lång lista med sina julklappsönskningar som gör det lätt för de flesta föräldrar att glädja barnen med det de önskar sig mest. Men om du vill vara säker på att barnen får tindrande ögon när de öppnar sina klappar på julafton kan det vara en fördel att vara ute i god tid. Om du köper barnens julklappar redan i oktober eller november är det större chans att du hittar precis de saker du söker, och samtidigt ger det dig gott om tid att koppla av och njuta av julefriden i december utan någon stress. Om du har tur har du också chans att hitta fina julklappserbjudanden här hos oss på TOYS”R”US. Vi har julklappar för både flickor och pojkar i alla åldersgrupper, och här hos oss kommer vi att göra allt för att hjälpa dig hitta de perfekta julklapparna för dina barn. Det är viktigt för oss på TOYS”R”US att alla ska ha möjlighet att köpa julklappar hos oss, och därför hittar du klappar i olika prisklasser, och som passar alla olika plånböcker.

Hitta julklappar för alla aktiva, kreativa och filosofiska barn

När du ska handla julklappar till barnen är det viktigt att träffa mitt i prick. Och gör du det kan du räkna med barn som håller sig nöjda och glada länge – och vad är väl bättre än ett barn som roar sig i timmar med sin nya leksak? På TOYS”R”US är du mer eller mindre garanterad att hitta något som kommer att bli en hit. Inte nog med att vi har hundratals spännande, roliga och gulliga leksaker, hos oss hittar du också de mest populära märkena. Är du på jakt efter leksaker från Lego, Brio, Barbie, Playmobil eller kanske Nerf, då har du kommit rätt. Dessa olika märken erbjuder leksaker för både flickor och pojkar, och om dina barn redan känner till märkena ovan lär de vara otåliga att få sina paket framför sig.

Är ditt barn aktivt, då finns det en mängd saker du kan köpa som bara uppmuntrar ditt barn till ytterligare fysisk aktivitet. Ta till exempel en titt på vårt utbud av sparkcyklar, rullskridskor med mera. Med ett par snygga inlines på fötterna roar barnet sig i timmar samtidigt som hon eller han är aktiv ute i friska luften. Har några vänner också haft turen att få rullskridskor i julklapp, då finns det ingen gräns för hur många tips och tricks de kan lära varandra på fyra hjul. Men för det aktiva barnet har vi också många andra saker. Utelek är alltid en hit, och inom denna kategori hittar du trädgårdsleksaker, pistoler med skumgummiskott och skateboards. Tycker du istället att det är en bättre idé med en mer kreativ leksak för ditt barn, oroa dig inte! Här finns formbar sand, modellera och allt för att rita och måla, och om inte det räcker kan du också låta dig frestas av roliga och spännande utrustning för rollspel och rollekar. Tycker du inte att några av dessa förslag passar ditt barn? Är hon eller han lugn och reserverad och mer av en reflekterande person? Då kanske det kan passa med några olika brädspel. Med exempelvis strategiska brädspel utmanas barnet, vilket är bra för utvecklingen. För det lugna barnet kan det också vara en fördel med byggklossar eller byggset som stimulerar barnets kreativa tänkande och som samtidigt ger ditt barn möjlighet att fördjupa sig i lugn och ro.

Julklappar som gör skillnad

På TOYS”R”US behöver du inte anstränga dig för att hitta bra julklappar till barnen. Vi har julklappsidéer för barn från spädbarnsåldern och upp till 8+ år. För spädbarn är det mjuka paket som gäller, leksaker de inte kan göra sig illa på och gärna i många olika färger. Dessutom är leksaker som låter en hit eftersom det stimulerar deras hjärnor och därmed stärker utvecklingen. För de lite större men fortfarande små barnen är det bra med leksaker som kan utmana dem motoriskt och sensoriskt. Men man måste ändå vara försiktig med att inte ge dem leksaker med för många smådelar som de kan sätta i halsen eller på annat sätt göra sig illa på. När barnen närmar sig skolåldern börjar självständigheten på allvar infinna sig. De vill plötsligt bestämma allt själva, och det innebär också att de blir väldigt medvetna om vilka leksaker de faktiskt tycker är roliga att leka med. Köp därför julklappar efter vad ditt barn behöver i en viss ålder, och du kan då också vara säker på att leksakerna är meningsfulla i förhållande till barnens utveckling. Här på hemsidan hittar du allt du söker till ditt barn. Gå bara till toppen av sidan och sök under exempelvis kategorier eller varumärken för att komma närmare det du är ute efter, eller kanske få inspiration att söka efter något helt annat.

Köp dina julklappar hos TOYS”R”US

Julen är glädjens högtid och är ett sant nöje inte minst för de små. På TOYS”R”US hoppas vi kunna bidra till en fin julafton med glada barn och nöjda föräldrar. Med alla de förväntningar barn har på julafton gäller det att inte göra dem besvikna. Gör dig därför redo för den stora dagen med julklappar från TOYS”R”US, och vill du se sakerna framför dig innan du bestämmer dig kan du besöka någon av våra många fysiska butiker. Oavsett var du väljer att handla dina julklappar hjälper vi dig igenom shoppingen med ett leende. Köp dina julklappar i god tid så slipper du dras med i den hektiska julruschen. Hos oss är det enkelt att shoppa och vi levererar snabbt.

Vi använder cookies Acceptera Läs mer