Fri frakt på ordrar över 599kr! (Gäller ej BigNHeavy-produkter)

0

Dekorationer & saker till barnrummet

Ditt barn har kanske ett eget rum. Där kan de känna sig trygga och koppla av efter en lång dag. Och på golvet kan man leka ända till sängdags!

Barnrummet är något helt speciellt för ditt barn. Därför är det också naturligt att barnet gärna vill hjälpa till att inreda det. Ta med barnet när ni tar en titt tillsammans på TOYS”R”US STORA utbud för barnrummet! Det finns mycket att välja på - det är bara att bestämma sig.

Gör barnrummet ännu mysigare med populära motiv

Hos TOYS”R”US är det superenkelt att göra barnens rum ännu mysigare och mer personligt.

Du kan också skriva barnets namn på dörren med träbokstäver - så att alla kan se vem som bor i rummet! Till sängen kan barnet välja en uppsättning sängkläder med sitt favoritmotiv. Då kan barnet ligga bekvämt på natten och drömma ljuva drömmar med MIMMI PIGG, SPIDERMAN eller figurerna från FROST! Bäddsetet kan snabbt bytas ut om barnet vill sova med en annan design dagen efter. I sängen, kan du också lägga ett av dessa söta gosedjur från TUMMY STUFFERS. De ser ut som vanliga nallar, men magen kan öppnas med blixtlås så att barnet kan spara sina favoritsaker därinne!

Barnens rum blir också ännu mysigare med en uppsättning av möbler gjorda speciellt för barn. Då inreds barnens rum på barnets villkor, för när barnet sitter på möblerna kan fötterna fortfarande nå golvet. Du kan också göra en barnhörna i vardagsrummet, där du kan ställa de fina barnmöblerna.

De vackra möblerna, kuddarna och de andra sakerna för barnrummet finns i en mängd av de mest populära motiven, bland annat:

  • FROST
  • BILAR
  • DISNEY PRINCESS
  • Och många andra!

Inred barnrummet med TOYS”R”US

Är du redo att dekorera barnets rum? Här på TOYS”R”US har du de bästa möjligheterna att inreda det HÄFTIGASTE barnrummet. I sortimentet ovanför hittar du nämligen både sittsäckar, kuddar, sängkläder, discobelysning och MYCKET MER!

Välkommen till vårt spännande och STORA utbud av produkter för barnrummet!

Vi använder cookies Acceptera Läs mer