Fri frakt på ordrar över 599kr! (Gäller ej BigNHeavy-produkter)

0

Byggklossar & byggleksaker

Filtrera
Ålder
Pris
Lagerstatus
Nollställ filter
Använd filter

En kloss är inte bara en kloss. När den sätts samman med andra öppna sen helt ny värld. En värld som är jättekul att leka i för barn i alla åldrar.

Barn älskar att bygga. Därför har vi naturligtvis samlat alla de HÄFTIGASTE och vackraste leksakerna i kategorin 'byggsatser' - du hittar dem här. Om du köper den i dag får du den snart med posten. Barnen blir säkert jättelyckliga!

Byggsatser - bygg och lek med de populära LEGO-bitarna

När barnet sitter med en byggsats öppnas en värld av roliga fantasilekar. Barnet utvecklar både sin fantasi och koncentration när deras fina alster ska byggas. En byggsats öppnar upp en värld av lärande och lek - när konstruktionen är klar är det dags att leka!

Även om det ofta medföljer en instruktion med barnets byggsats behöver man inte följa den. Det är barnet som bestämmer vart fantasin ska föra leken!

Hos TOYS”R”US hittar du ett stort urval av leksaker i kategorin 'byggsatser'. Du kommer framför allt att upptäcka att vi har fyllt webshopen med de allra HÄFTIGASTE LEGO-förpackningarna. LEGO är världens fjärde största producent av leksaker och de roliga leksakerna är älskade av barn över hela världen. Och det har goda skäl. LEGO sätter nämligen fantasin i full gång - och det finns möjligheter till både lek och lärande.

Vi har alla de POPULÄRASTE LEGO-satserna här i webshopen - bland annat LEGO CITY, LEGO CREATOR, LEGO FRIENDS och LEGO STAR WARS. Det är bara att sätta igång och bygga!

Byggsatser hos TOYS”R”US

Vilken byggsats önskar ditt barn sig? Barnet kan bygga alla konstruktioner helt på egen hand eller så kan ni bygga tillsammans. Titta, vad jag kan! Hos LEGO hittar du också de ROLIGASTE spelen och de mest spännande DVD-filmerna.

På denna sida hittar du också verktyg för de små. Titta bara på sortimentet från BOSCH - här kan du bland annat välja en tuff borrmaskin eller smarta arbetshandskar. Nu kan barnet hjälpa mamma eller pappa med att arbeta i verkstan eller fästa upp en bild på väggen!

Gör en rundtur i vårt STORA utbud inom kategorin BYGGSATSER!

Vi använder cookies Acceptera Läs mer