Fri frakt på ordrar över 599kr! (Gäller ej BigNHeavy-produkter)

0

.

Filtrera
Ålder
Pris
Lagerstatus
Nollställ filter
Använd filter

Bizzy Bubs på TOYS”R”US

Våra bedårande Bizzy Bubs sprudlar av energi, och de har inte ens tid att sova middag! Det är full fart när de leker, och de längtar efter att få visa dig vad de kan. De är nyfikna och njuter av att gå på upptäckt, och när det är läggdags finns det inget bättre än att stoppas om i spjälsängen. De gulliga Bizzy Bubs-dockorna skrattar som riktiga bebisar och de längtar så efter att få träffa dig!


Vilken väljer du?

De galna flickorna bjuder på massor av överraskningar! De älskar dans och upptåg, och de har alla sin egen strålande personlighet.


Tittut! Vart tog hon vägen? Swirlee är den mest lekfulla av flickorna, och det finns inget hon inte tycker är kul. Hon älskar att åka på äventyr i babyliften, och hon sprudlar alltid av energi! Ett, två, tre – vem kommer först? Snowbeam är aldrig rädd för att gå på upptäckt i ditt rum, och hon älskar att springa ikapp med sina väninnor, om hon inte kommer sist alltså! Även om Polly Petals inte alls är lika framåt som de andra berättar hon gärna om allt som har med naturen att göra. Poppy är alltid på strålande humör, och varje dag är en fest när man är så glad som hon! Hon älskar särskilt att se Gracie uppträda på scenen. Som en liten ballerina hoppar hon elegant över golvet till de andras stora förtjusning. Primmy är utan tvekan en riktig prinsessa och hennes vackra diadem skiner vackert i hennes rosa lockar.


Bizzy Bubs längtar efter att få leka med dig!

Skjut den lilla knappen på baksidan åt höger så är de gulliga Blizzy Bubs-dockorna snabbt redo att leka med dig! De kan inte sluta skratta när du kittlar dem på magen och trycker du på säkerhetsnålen i blöjan reagerar de genom att krypa, gå eller hoppa. Med den matchande nappflaskan kan du mata flickorna precis som riktiga bebisar och när det är dags att sova finns det inget bättre än att stoppas om i spjälsängen med sin napp.


Leken fortsätter på TOYS”R”US

Beställ de bedårande dockorna Bizzy Bubs på TOYS "R"US i dag så skickar vi din beställning inom 24 timmar – vi prismatchar både online och i butik. Kika in hos vår kundservice om du fortfarande har frågor om leverans och returer.


Vi använder cookies Acceptera Läs mer