Fri frakt på ordrar över 599kr! (Gäller ej BigNHeavy-produkter)

0

Beyblade

Filtrera
Ålder
Pris
Lagerstatus
Nollställ filter
Använd filter

Att vinna i BeyBlade kräver bra teknik och bra spinn. Skynda dig därför för att vara den första att skaffa de coola BeyBlades, så att du kan öva på coola tricks, innan vännerna utmanar dig i en sann BeyBlade Burst-tävling.

Lär dig dessa coola tricks

BeyBlades är de roliga, coola och färgrika snurrorna Valt Aoi och hans vänner spelar med i den coola BeyBlade Burst tecknade serien. Här kan du lira många coola tricks när Valt och kompisarna tävlar mot varandra och andra spelare, i kampen om att ha den bäst snurrande BeyBlade.

Men din egen BeyBlade kan du kliva in i det fantastiska och spännande BeyBlade Burst-universum, där du tillsammans med Valt och kompisarna tävlar om att bli tävlingens vinnare. Detta kan säkert lära dig flera tricks. Skynda dig därför att få tag på de coola BeyBlades, som kommer i många snygga färger, så att du kan välja din favorit färg. Då är du nästan redo att delta i dessa coola utmaningar.

Ta med underhållningen i fickan

Med de coola och färgrika BeyBlades får man underhållning för hela slanten, oavsett var man befinner sig. BeyBlades kan nämligen användas överallt: i rummet, hemma hos din bästa kompis eller i skolan. BeyBlade ger dig den bästa och roligaste underhållningen! Med BeyBlades i fickan kommer du därför aldrig vara uttråkad. Och så tar de inte så stor plats där. Ska familjen på charterresa eller till sommarstugan? Kom ihåg att packa de coola BeyBlades i fickan. Så kan du utmana din familj i en sann BeyBlade kamp, men var förberedd! Kanske kan de några hemliga tricks också! Det handlar därför om att vara redo när man utmanar kompisarna och familjmedlemmarna. Det skall helst vara din BeyBlade som snurrar sist.

Gå därför på utkik efter din favorit färg hos TOYS”R”US, där du hittar ett snyggt och färgrikt sortiment. Här kan det bli ganska svårt att välga din favorit, men oroa dig inte. BeyBlades har utbyttbara delar, så att du kan sammansätta dessa och få den BeyBlade du precis önskar. Så kan du utmana dina kompisar med den snyggaste- och coolaste BeyBlade. 

Vi använder cookies Acceptera Läs mer