Fri frakt på ordrar över 599kr! (Gäller ej BigNHeavy-produkter)

0

Barbie

Filtrera
Ålder
Pris
Lagerstatus
Nollställ filter
Använd filter

BARBIE - den populära modedockan för barn i alla åldrar

Träffa BARBIE. Hon är född 1959 och har med andra ord några år på nacken men hon är fortfarande en riktig klassiker bland barn i alla åldrar!

BARBIE har haft många jobb under dessa år. Hon har till exempel arbetat som modell, lärare och läkare. Vilken lek vill du leka med BARBIE? Du kan också köpa kläder till henne så att hon alltid har något nytt att ta på sig. På TOYS"R"US hittar du alla BARBIE-dockor och tillbehör som man kan önska sig!

När den amerikanska affärskvinnan Ruth Handler på 50-talet såg på när hennes dotter lekte med pappersdockor upptäckte hon något märkligt. Hennes dotter, Barbara, gav dockorna vuxna roller vilket var ovanligt på leksaksmarknaden på den tiden. Ruth Handler satte genast igång att utveckla en ny docka. Resultatet blev dockan BARBIE som var uppkallad efter hennes dotter.

Uppfinningen av BARBIE gav stor glädje till både barn och ungdomar över hela världen. En helt ny lekvärld öppnade upp sig och BARBIE-världen blomstrar än idag!

BARBIE och hennes olika roller

Under årens lopp har BARBIE tagit sig in på listan som en ren klassiker. Du hade säkert själv en BARBIE-docka eller fem när du var liten. BARBIE-kollektionen har genom åren blivit större och större till att omfatta hela hennes familj och den evigt stilige Ken. Ken är BARBIE:s största kärlek och tillsammans ger de sig ut på äventyr i den vackra BARBIE-världen.

BARBIE har haft många yrken och fritidsintressen genom åren. Hon har till exempel varit läkare, lärare och ryttare. Hon älskar att köra runt i sin BARBIE-bil och när dagen är slut kopplar hon av i sitt drömhus i Malibu. I huset har BARBIE naturligtvis en stor garderob, hon måste ju alltid vara presentabel! Här kan ditt barn välja helt själv vilka kläder BARBIE ska ha på sig.

BARBIE hos TOYS”R”US

De vackra och klassiska BARBIE-dockorna öppnar upp en värld av lek som fortfarande är mycket uppskattad bland de små. Därför har vi på TOYS"R"US fyllt vår webshop med alla fina tillbehör till dina BARBIE-dockor. Du kan själv välja vilket jobb BARBIE ska ha och vilka kläder hon ska ha på sig. Du bestämmer också vilken färg BARBIE ska ha på håret. Kanske ska du välja en som har samma hårfärg som du?

BARBIE var från början bara en modedocka men idag hittar du henne på t-shirtar, anteckningsböcker och kalasartiklar. Ha en BARBIE-fest när du fyller år! Nu finns det också en mängd BARBIE DVD-filmer.

Älskar du BARBIE så ta en titt på vårt utbud ovan. Välkommen!

Vi använder cookies Acceptera Läs mer