Fri frakt på ordrar över 599kr! (Gäller ej BigNHeavy-produkter)

0

.

Filtrera
Ålder
Pris
Lagerstatus
Nollställ filter
Använd filter

Sittvagnar

BABIES"R"US har ett sortiment av sittvagnar lämpliga för större bebisar och små barn

När ditt barn går från att vara bebis till att vara ett litet barn behöver du en större vagn. Vissa sittvagnar för småbarn är avsedda för kortare transporter och fälls enkelt ihop, medan andra är mer robusta med större hjul. Bredden i utbudet är stort och det är viktigt att du väljer en modell som passar dina behov och är bekväm att köra och hantera. Här är BABIES"R"US guide till sittvagnar för barn mellan 1–4 år.

 

Fundera på hur och var du kommer använda sittvagnen

Barn som har lärt sig att gå behöver en större barnvagn, en som man kan sitta och ligga i. Fundera på om du kommer att använda din sittvagn endast ibland eller dagligen samt hur lång tid ditt barn kommer att sitta i den. De flesta småbarn tycker fortfarande om att sova på dagen, så om du kommer att använda vagnen mycket kan du överväga en sittvagn där sätet kan vikas ned för att skapa en bekväm liggposition. Andra föräldrar behöver kanske bara en barnvagn för mycket korta promenader från bilen eller huset. För sådan användning är en sittvagn som är mycket lätt och som enkelt fälls ihop till en liten storlek optimal.

 

BABIES"R"US sittvagnar har olika funktioner för att möta ditt barns behov

Titta på egenskaperna och funktionerna för varje modell av sittvagn för att se hur modellen möter dina behov. De mindre och lättare modellerna kan normalt fällas ihop och bli mycket små och kompakta. För större sittvagnar, se om du kan lägga till den extrautrustning du behöver. Om du till exempel planerar att gå mycket kan du välja en sittvagn på vilken du kan montera ett regnskydd eller solskydd. Om du planerar att använda vagnen på olika underlag, däribland stigar, undersök storleken på hjulen och titta om styret kan justeras. Slutligen, kontrollera storleken när vagnen är hopfälld för att se om den enkelt får plats i din bil och i entrén till ditt boende.

 

BABIES"R"US har ett stort urval av sittvagnar för bebisar och barn

Se vårt utbud av sittvagnar för bebisar och barn här ovan.

Vi använder cookies Acceptera Läs mer