Fri frakt på ordrar över 599kr! (Gäller ej BigNHeavy-produkter)

0
Filtrera
Ålder
Pris
Lagerstatus
Nollställ filter
Använd filter

Bilstolar

Säkerheten sätts i första rummet med BABIES"R"US bilstolar. Våra bilstolar möter eller överträffar alla nuvarande säkerhetsstandarder, så du kan välja i vetskapen om att ditt barn får största möjliga säkerhet och trygghet.

Barn måste använda bilstol fram tills de är 135 cm långa, detta enligt lag. Sedan 2013 gäller en ny standard (i-Size) och numera designar och bygger majoriteten av tillverkarna sina bilstolar enligt denna. Från och med 2018 får endast bilstolar kompatibla med i-Size säljas, och eftersom dessa är designade för att vara säkrare för ditt barn är det rekommenderat att du köper en kompatibel bilstol redan nu. Denna guide till utbudet av bilstolar som finns hos BABIES"R"US hjälper dig välja rätt för dig och ditt barn.

 

Det här ska du titta på när du köper en bilstol från BABIES"R"US

Först och främst, se till att du köper rätt storlek för ditt barns nuvarande ålder och längd. Bilstolar enligt i-Size finns för nyfödda (babyskydd) fram till barn i fyraårsåldern. Grupp 2/3-bilstolar är för barn mellan 4–11 år. För det andra, undersök hur bilstolen ska monteras i din bil. Det är viktigt att känna till om din bil är kompatibel med ett Isofix-säte. Isofix är en standard för fastsättning av bilstolar direkt i bilen, istället för att använda säkerhetsbälte. Slutligen, fundera på om du behöver andra säkerhetsfunktioner, såsom justerbara ryggstöd och nackstöd, samt hur bekväm du tror att bilstolen kommer att vara. Sistnämnda gäller särskilt om du tänker köra långa sträckor med ditt barn.

 

BABIES"R"US har ett brett utbud av bilstolar som möter eller överträffar alla befintliga säkerhetsstandarder

Välj din bilstol från vårt utbud av modeller nedan.

Vi använder cookies Acceptera Läs mer